Seizoen 2 is inmiddels op tv

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Neem deel aan Quality Time op Zondag (SBS6)

<maak een account en log in om prijzen te zien>

Essentie van Quality Time op Zondag
Quality Time op Zondag (SBS6) is een eigentijds lifestyle-programma, waarin wekelijks een breed spectrum aan welzijns- en welvaartsthema’s de revue passeert. Denk hierbij onder meer aan afvallen, auto’s, beauty, educatie, gezin, gezondheid, hobby's, huisdieren, mode, recreatie, sport en wonen.

Tv-zender en planning
Seizoen één (13 afleveringen) is op SBS6 uitgezonden van februari tot en met april 2020. Het tweede seizoen (ook 13 afleveringen) volgt van zondag 2 augustus tot en met zondag 25 oktober (12:30 uur). Na afloop worden de items ook op Lifestyle TV gezet, waar deze actief verder gepromoot worden.

De afleveringen
Iedere aflevering is (netto) 23 minuten en is opgebouwd uit 5 tot 8 gesponsorde items van 2 tot 4 minuten met diverse lifestylethema’s. Verder bestaat een aflevering uit een intro, billboards (“Quality Time op Zondag wordt mede mogelijk gemaakt door …”) en (online) uit interactieve CTA’s.

Initiatiefnemers en presentatie
Het tv-programma is een initiatief van Bedrijf op TV B.V. en wordt geproduceerd in samenwerking met Kino Media Company. Er zijn drie presentatoren, namelijk de oud-Utopianen Beau Nellissen, Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek. Beau, Romy en Cemal zijn ook influencers op Instagram.

Propositie voor deelnemers
Het tv-programma is een initiatief van Bedrijf op TV B.V. en wordt geproduceerd in samenwerking met Kino Media Company. Er zijn vier presentatoren, allen voormalig Utopiaan: Beau Nellissen, Romy Koldenhof, Cemal Hazebroek en Gina Lissenburg. Zij zijn ook goede influencers op Instagram.

Script, opnamedag en eindresultaat
Voor het item / de items wordt, in samenspraak met de deelnemer/sponsor, een eenvoudig script geschreven. Op de opnamedag(en) komt de deelnemer naar de studio of komt de filmploeg op locatie. Het gemonteerde eindresultaat wordt altijd ter goedkeuring voorgelegd (via Whatsapp, lage resolutie).

Programmawebsite
Voor het item / de items wordt samen een eenvoudig script geschreven. Op de opnamedag(en) komt de filmploeg op locatie. Het gemonteerde resultaat wordt ter goedkeuring voorgelegd (via Whatsapp). Na afloop ontvangt de deelnemer (via WeTransfer) een (commerciëlere) versie voor eigen gebruik.

Deelnemersbijdrage
Voor het professioneel produceren en laten uitzenden van het item brengen wij bij de deelnemer een bedrag in rekening van <maak een account en log in om prijzen te zien>*. Deze deelnemersbijdrage geeft recht op:

• het in overleg maken van één of meerdere gesponsorde items;
• het laten uitzenden van dit item / deze items op SBS6*;
• het ‘on demand’ beschikbaar maken van dit item / deze items bij Lifestyle TV*;
• billboarding: “Quality Time op Zondag wordt mede mogelijk gemaakt door …”;
• interactieve, commerciële en meetbare CTA’s (online);
• een link naar de deelnemer op (o.a.) de programmawebsite;
• het item / de items na afloop ontvangen voor eigen gebruik;
• een uitgebreide rapportage achteraf (wij meten zeer veel).

* Er geldt een (totale) kijkersgarantie van 100.000. Overigens verwachten wij veel meer kijkers. Bovendien is er bij Lifestyle TV sprake van het zeer gericht adverteren ten behoeve van (de items van) de deelnemers/sponsoren, waardoor het (online) publiek grotendeels bestaat uit de juiste doelgroep.

N.B. Lifestyle TV (www.lifestyletv.nl) is een initiatief van de producent(en) van dit tv-programma. Het is een online tv-zender, die Nederlandse kijkers ‘on demand’-lifestyleprogramma’s biedt.

Facturatie en betaling
Bedrijf op TV B.V. factureert de sponsorbijdrage, met toestemming van Talpa TV, aan de deelnemer. Betaling geschiedt binnen 15 dagen na de factuurdatum, doch altijd vóór de opname van een item. Annulering is volledig uitgesloten.

Recht om deelnemer te weigeren
Bedrijf op TV B.V. behoudt zich het recht voor om een deelnemer te weigeren, bijvoorbeeld wanneer het tv-programma al voldoende deelnemers heeft of wanneer de deelnemer onvoldoende in het tv-programma past (of wanneer de deelname strijdig is met afspraken met een andere deelnemer).

Juridisch bindende bestelling
Het via deze webwinkel bestellen van een bedrijfsvideo of een tv-item is juridisch bindend. In verband met formeel-administratieve verplichtingen jegens onze partners, kan er in sommige gevallen evenwel ook nog gevraagd worden om de overeenkomst schriftelijk (en ondertekend) te bekrachtigen.

N.B. U dient in het bestelproces ook aan te vinken akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Tip: als wij toch al bij u zijn om opnames te maken voor een televisieprogramma, dan kunt u ook meteen een bedrijfsvideo laten maken! U krijgt dan korting op het bedrijfsfilmpje. Vraag ons hier gerust naar.

© 2018 - 2020 Bedrijf op TV B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel