Inschrijving seizoen 3 loopt

Vorige Artikel 4 van 4 Volgende

Neem deel aan Ondernemerslounge 2GO (RTL7)

<maak een account en log in om prijzen te zien>

Essentie van Ondernemerslounge 2GO
In dit derde seizoen van Ondernemerslounge (RTL7), met de toevoeging '2GO', verlaat host Maurice Vollebregt in stijl het hoofdkwartier te Huizen. Dit seizoen is Vollebregt namelijk te gast bij zijn gasten. Ook presentatrice Laurien Verstraten is er weer bij. Vollebregt en Verstraten bezoeken (o.a.) ondernemers, bedrijfsspecialisten, beleggingsexperts, advocaten en politici. Het programma is gericht op ondernemend en welgesteld Nederland en biedt ruimte aan bedrijven om zich te presenteren aan het grote publiek.

Terugblik op seizoen 1 en 2
Het eerste seizoen van Ondernemerslounge kan met recht een succes genoemd worden. Het seizoen telde zes afleveringen van anderhalf uur en was vanaf zondag 19 juli 2020 te zien op zender RTL7, in de zomerbreak van het iconische programma Business Class met Harry Mens. Seizoen 2 ging van start op zondag 22 november 2020 en bestond wederom uit zes afleveringen, maar dan van een uur. Het programma wordt steeds bekender en wordt ook online goed bekeken op Ondernemerslounge.tv en op RTLXL.

Deelname aan seizoen 3
Seizoen 3 kent - zoals hierboven reeds aangegeven - een ander karakter, in de vorm van Ondernemerslounge 2GO. Dit voorjaarsseizoen behelst niet zes maar twaalf afleveringen van een uur. De eerste aflevering wordt uitgezonden op zondag 21 februari 2021. In de eerste vier afleveringen komt er extra aandacht voor politiek, omdat deze afleveringen voorafgaan aan de Tweede Kamerverkiezingen. Veel deelnemers en sponsoren blijven ook in 2021 van de partij. Er is echter ook behoefte aan nieuwe gezichten.

Deelnemersbijdrage
Voor het produceren en laten uitzenden van het gesponsorde interview brengen wij bij de deelnemer een bedrag in rekening van <maak een account en log in om prijzen te zien>*. Deze deelnemersbijdrage geeft recht op:

het gezamenlijk voorbereiden, op locatie opnemen en op RTL7 uit laten zenden van het gesponsorde interview;
• dit item ‘on demand’ beschikbaar maken op RTL XL en Ondernemerslounge.tv, en promotie hiervan via social media;
billboarding (“Ondernemerslounge wordt mede mogelijk gemaakt door …”) en een logo op de programmawebsite(s);
uitgebreide rapportages; en het interview na afloop rechtenvrij ontvangen voor gebruik op de eigen website en op social media.

Overige voorwaarden
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Betaling geschiedt binnen 15 dagen na de factuurdatum, doch altijd vóór de opname-datum. Annulering is uitgesloten. Bedrijf op TV B.V. behoudt zich het recht voor om een deelnemer te weigeren. Voor bijzonderheden, zoals filmen in het buitenland, geldt een meerprijs. De algemene voorwaarden van Bedrijf op TV B.V. zijn van toepassing (zie: www.bedrijfoptv.nl).

Juridisch bindende bestelling
Het via deze webwinkel bestellen van een bedrijfsvideo of een tv-item is juridisch bindend. In verband met formeel-administratieve verplichtingen jegens onze partners, kan er in sommige gevallen evenwel ook nog gevraagd worden om de overeenkomst schriftelijk (en ondertekend) te bekrachtigen.

N.B. U dient in het bestelproces ook aan te vinken akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

© 2018 - 2021 Bedrijf op TV B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel