Inschrijving seizoen 2 geopend

Vorige Artikel 4 van 4 Volgende

Neem deel aan Ondernemerslounge (RTL7)

<maak een account en log in om prijzen te zien>

Essentie van Ondernemerslounge
In de talkshow Ondernemerslounge op RTL7 schuiven o.a. ondernemers, bedrijfsspecialisten, vermogensbeheerders, vastgoedexperts, financieel planners, advocaten en politici aan in Fletcher Hotel Nautisch Kwartier, om met Maurice Vollebregt te spreken over het ondernemerschap, investeren en genieten van het leven. Laurien Verstraten verzorgt voorts reportages. Het programma is gericht op ondernemend en welgesteld Nederland en biedt ruimte aan bedrijven om zich te presenteren aan het grote publiek.

Terugblik op seizoen 1
Het eerste seizoen van Ondernemerslounge kan, gelet op de reacties van de kijkers en de deelnemers/sponsoren, met recht een succes genoemd worden. Het seizoen telde zes afleveringen van anderhalf uur (inclusief reclameblokken) en was vanaf zondag 19 juli 2020 te zien op zender RTL7. Gemiddeld keken er ca. 165.000 mensen per aflevering, inclusief de ‘online kijkers’ via RTLXL, Ondernemerslounge.tv, YouTube en social media. In totaal werden met seizoen 1 bijna één miljoen kijkers bereikt.

Deelname aan seizoen 2
Seizoen twee zal eveneens zes afleveringen tellen en gaat van start op zondag 22 november 2020. De eerste talkshow-opnames hiervoor zijn op vrijdag 13 november. Het format blijft grotendeels hetzelfde, maar de aflevering zal nu een uur (inclusief reclameblokken) duren en ná Business Class met Harry Mens uitgezonden worden. Ook is er de mogelijkheid om de online items te verlengen tot ca. 8 minuten. Veel partijen hebben reeds aangegeven ook in het tweede seizoen acte de présence te zullen geven.

Deelnemersbijdrage
Voor het produceren en laten uitzenden van het gesponsorde interview brengen wij bij de deelnemer een bedrag in rekening van <maak een account en log in om prijzen te zien>*. Deze deelnemersbijdrage geeft recht op:

het gezamenlijk voorbereiden, in de studio opnemen en op RTL7 uit laten zenden van het gesponsorde interview;
• dit item ‘on demand’ beschikbaar maken op RTL XL en Ondernemerslounge.tv, en promotie hiervan via social media;
billboarding (“Ondernemerslounge wordt mede mogelijk gemaakt door …”) en een logo op de programmawebsite(s);
uitgebreide rapportages; en het interview na afloop rechtenvrij ontvangen voor gebruik op de eigen website en op social media.

Overige voorwaarden
Dit voorstel is uitgebracht onder voorbehoud van definitieve toewijzing van de (juiste) zendtijd door RTL Nederland. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Betaling geschiedt binnen 15 dagen na de factuurdatum, doch altijd vóór de opname-datum. Annulering is uitgesloten. Bedrijf op TV B.V. behoudt zich het recht voor om een deelnemer te weigeren. Voor bijzonderheden, zoals filmen in het buitenland, geldt een meerprijs. De algemene voorwaarden van Bedrijf op TV B.V. zijn van toepassing (zie: www.bedrijfoptv.nl).

Juridisch bindende bestelling
Het via deze webwinkel bestellen van een bedrijfsvideo of een tv-item is juridisch bindend. In verband met formeel-administratieve verplichtingen jegens onze partners, kan er in sommige gevallen evenwel ook nog gevraagd worden om de overeenkomst schriftelijk (en ondertekend) te bekrachtigen.

N.B. U dient in het bestelproces ook aan te vinken akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

© 2018 - 2020 Bedrijf op TV B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel