Inschrijving seizoenen 2021

Vorige Artikel 4 van 4 Volgende

Neem deel aan Ondernemerslounge (RTL7)

<maak een account en log in om prijzen te zien>

Essentie van Ondernemerslounge
In de talkshow Ondernemerslounge op RTL7 schuiven o.a. ondernemers, bedrijfsspecialisten, vermogensbeheerders, vastgoedexperts, financieel planners, advocaten en politici aan in Fletcher Hotel Nautisch Kwartier, om met Maurice Vollebregt te spreken over het ondernemerschap, investeren en genieten van het leven. Laurien Verstraten verzorgt voorts reportages. Het programma is gericht op ondernemend en welgesteld Nederland en biedt ruimte aan bedrijven om zich te presenteren aan het grote publiek.

Terugblik op seizoen 1 en 2
Het eerste seizoen van Ondernemerslounge kan met recht een succes genoemd worden. Het seizoen telde zes afleveringen van anderhalf uur en was vanaf zondag 19 juli 2020 te zien op zender RTL7, in de zomerbreak van het iconische programma Business Class met Harry Mens. Seizoen 2 ging van start op zondag 22 november 2020 en bestond wederom uit zes afleveringen, alleen dan van een uur. De talkshow wordt steeds bekender en wordt ook online goed bekeken op Ondernemerslounge.tv en op RTLXL.

Deelname in 2021
In 2021 staan er drie (langere) seizoenen op de planning, te weten twaalf afleveringen van een uur in het voorjaar (worden uitgezonden vanaf zondag 21 februari 2021), acht of negen afleveringen van anderhalf uur in de zomer (wederom in de zomerbreak van Business Class) en twaalf afleveringen van een uur in het najaar. Veel deelnemers en sponsoren blijven ook in deze nieuwe seizoenen van de partij. Mede gezien de toename van het aantal afleveringen, is er echter ook behoefte aan nieuwe gezichten.

Deelnemersbijdrage
Voor het produceren en laten uitzenden van het gesponsorde interview brengen wij bij de deelnemer een bedrag in rekening van <maak een account en log in om prijzen te zien>*. Deze deelnemersbijdrage geeft recht op:

het gezamenlijk voorbereiden, in de studio opnemen en op RTL7 uit laten zenden van het gesponsorde interview;
• dit item ‘on demand’ beschikbaar maken op RTL XL en Ondernemerslounge.tv, en promotie hiervan via social media;
billboarding (“Ondernemerslounge wordt mede mogelijk gemaakt door …”) en een logo op de programmawebsite(s);
uitgebreide rapportages; en het interview na afloop rechtenvrij ontvangen voor gebruik op de eigen website en op social media.

Overige voorwaarden
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Betaling geschiedt binnen 15 dagen na de factuurdatum, doch altijd vóór de opname-datum. Annulering is uitgesloten. Bedrijf op TV B.V. behoudt zich het recht voor om een deelnemer te weigeren. Voor bijzonderheden, zoals filmen in het buitenland, geldt een meerprijs. De algemene voorwaarden van Bedrijf op TV B.V. zijn van toepassing (zie: www.bedrijfoptv.nl).

Juridisch bindende bestelling
Het via deze webwinkel bestellen van een bedrijfsvideo of een tv-item is juridisch bindend. In verband met formeel-administratieve verplichtingen jegens onze partners, kan er in sommige gevallen evenwel ook nog gevraagd worden om de overeenkomst schriftelijk (en ondertekend) te bekrachtigen.

N.B. U dient in het bestelproces ook aan te vinken akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

© 2018 - 2021 Bedrijf op TV B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel